1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Magere en makkelijke vis na de feestdagen

Magere en makkelijke vis na de feestdagen

Door: zomaareenbezoeker

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-01-2016

Ingrediënten 2 personen


Vastkokende aardappelen
sperzieboontjes of wat je maar lekker vindt

circa 250 gr dunne witte stevige visfilet (pangasius, kabeljauw, koolvis oid)
zout en peper
klein scheutje olijfolie
klein beetje citroensap of witte wijn


Verder heb je nodig


Magnetron


Na al die feestdagen met veel lekker eten hadden wij behoefte aan iets makkelijks en lichts. Dit is dus een super simpele manier van vis bereiden in de magnetron. Met lekker simpele gekookte groene boontjes en een .aardappeltje echt weer even iets anders

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak eerst de aardappeltjes en de groente gaar.
Doe dan de visfilet op een (diep) bord en bestrooi met zout en peper. Doe er een klein scheutje olijfolie en citroensap op. Afdekken en afhankelijk van de dikte van de filet tussen 1,5 en 3 min garen op 850 Watt in de magnetron (hij moet echt net aan gaar zijn, mooie lamellen), uit de magnetron en evt. even nagaren.
Alles op een bord en het vocht even erover schenken.

Serveertip

Garneren met een botersaus, peterselie en schijfje citroen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zomaareenbezoeker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top