Rendang Pasteitjes

  • Aziatisch, Lunch/Brunch
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-01-2016
  • Rendang Pasteitjes

    Rendang Pasteitjes

    Rendang Pasteitjes

Een heerlijk crunchy bladerdeeg hapje met Kumar's rendang. Van dit hapje blijf je eten!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram rib-runderlappen
1 el zonnebloemolie
2 uien (gesnipperd)
1 pakje Kumar's Rendang
1 pakje kokosmelk (200 ml)
8 plakjes bladerdeeg ((pak 450 g, diepvries), ontdooid)
1 ei (losgeklopt)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd het vlees in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de Rendang toe en bak 2 min. Voeg het vlees, 100 ml water en de kokosmelk toe. Breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan op laag vuur 1 uur en 30 min. stoven.

2. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en snijd van elk plakje 1 hoek rond. Verdeel de rendang over 4 plakjes. Houd een 1/2 cm van de rand vrij. Bestrijk de randen met de helft van het ei.

3. Dek de pasteitjes af met de rest van de bladerdeeg. Duw de randen aan, bestrijk met de rest van het ei en maak in elk pasteitje met een mes 3 inkepingen. Bak ca. 25 min. in de oven.

4. Serveer eventueel met een Aziatische salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten