Kip korma met champignons

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-01-2016
  • Kip korma met champignons

    Kip korma met champignons

    Kip korma met champignons

Mals, kruidig en pit! deze curry dish heeft het allemaal. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 kipfilet in reepjes gesneden
1 ui
1 zakje verse koriander (optioneel)
2 el olie
Klein stukje gember (optioneel)
1 pakje Kumar's Korma
1 doosje Champignons
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

2. Snijd de ui in halve ringen en de gember in dunne plakjes en vervolgens in reepjes. Hak de koriander grof.

3. Verhit de olie in een hapjes pan of wok. Voeg de kip toe en bak circa 3 minuten bruin. Voeg de ui en gember en bak nog een 2 minuten. Voeg de champignons nog een 3 minuten. Voeg de Kumar's Korma toe verwarm het geheel nog eens 1 a 2 min.

4. Serveer met de grof gesneden koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten