Hartige Aardappeltaart

  • Aziatisch, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Hartige Aardappeltaart

    Hartige Aardappeltaart

    Hartige Aardappeltaart

Zet een smakelijke Korma aardappeltaart op tafel. Daar scoor je punten mee!

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
6 pakjes deeg voor hartige taart (diepvries, pakje a 450 g)
200 gram gerookte kipreepjes
1 zak gesneden prei (300 g)
1 zak aardappelgolfjes (450 g)
1 pakje Kumar's Korma
1 pakje romige kokosmelk (200 ml)
4 eieren
75 g gemalen belegen kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Oven voorverwarmen op 200 °C.

2. Quichevorm invetten. Deeg laten ontdooien.

3. In braadpan spekreepjes ca. 3 minuten uitbakken. Prei en aardappelgolfjes ca. 4 minuten meebakken. Korma erdoor scheppen.

4. Kokosmelk loskloppen met eieren en kaas.

5. Quichevorm bekleden met deeg. Aardappelmengsel op deeg scheppen en eimengsel erover schenken.

6. Taart in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken.

7. Lekker met een salade van kropsla met yoghurtdressing.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Kumars avatar
Kumars

Doorsturen

Home Recepten