1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Franse keuken
  5. Paté balletjes

Paté balletjes

Door: repas

  • Frans, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-01-2016

Ingrediënten 10 personen


200 gram Paté( dit kan ieder soort paté zijn)
2 grote eetlepels creme fraiche
Italiaanse kruiden
walnoten of amandelen ( ik heb ze beiden geprobeerd , beiden zeer smakelijk)
Zwarte sesam


Verder heb je nodig


Keukenmachine

Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes
Paté balletjes

Paté balletjes, je kunt ze zelf zo groot of klein maken op een amuse lepel , in een toatbakje of alleen als balletje bij de borrel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de walnoten fijn in een keukenmachine ( of met een mes)
Prak de paté doe daar de Italiaanse kruiden door de creme fraiche en de noten.
Kneed dit tot een massa zodat je balletjes kan draaien ( jij bepaald de grote maar denk erom paté is machtig)
Doe veel Zwarte sesam in een diep bord en rol daar de balletjes doorheen
Laat minimaal een uur opstijven in de koelkast.

Serveertip

Heerlijk op amuse lepel met een takje bieslook
Of als borrelhapje in een toastbakje of gewoon als balletje.

Bron

Inspiratie uit een frans blad en naar eigen smaak bereid.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top