Groentecurry met omeletreepjes

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-01-2016
  • Groentecurry met omeletreepjes

    Groentecurry met omeletreepjes

    Groentecurry met omeletreepjes

Houd je van romig én van uitgesproken smaken? Probeer dit gerecht met Kumar's butter chicken. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
300 g Basmatirijst
3 eetlepels olie
1 rode paprika
1 courgette
1 pakje Kumar's Butter Chicken
1 pakje kokosmelk (200 ml)
4 eieren (losgeklopt)
75 g cashewnoten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Snijd de groente in blokjes. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de paprika en de courgette 3 minuten.

3. Voeg de Butter Chicken toe en bak even mee. Roer de kokosmelk erdoor en laat op laag vuur in 8 minuten gaar worden.

4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en schenk de eieren erin, voeg zout naar smaak toe. Bak de omelet in 5 minuten gaar, keer halverwege. Laat de omelet afkoelen. Rol voorzichtig op en snijd in dunne reepjes.

5. Schep de rijst in kommen. Schep de groentecurry erop en verdeel de omeletreepjes en de cashewnoten erover.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten