Goed Gekruid Slavinkjes Voor Gourmette

  • Afrikaans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-12-2015
  • Goed Gekruid Slavinkjes Voor Gourmette

    Goed Gekruid Slavinkjes Voor Gourmette

    Goed Gekruid Slavinkjes Voor Gourmette

Slavinkjes voor Nieuwjaarsdag gourmetten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g rundergehakt
plakjes ontbijtspek
1 sjalot, geraspt
1 kleine teentje knoflook, geraspt
olie
2 t peterselie, fijn
1 t worcestersaus
mosterd
zout
peper
olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Fruit sjalot en knoflook in weinig olie tot zacht en laat afkoelen.
2. Meng nu alle ander ingrediënten behalve mosterd en spek door de gehakt.
3. Vorm kleine worstjes.
4. Verdeel spekreepjes nu in 2 over de breedte en bestrijk de spekreepjes met mosterd.
5. Vouw een reepje spek met de mosterd kant naar binnen om elk worstje.
6. Bak slavinkjes om en om op gourmette tot gaar en spek knapperig.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten