Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

    Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

    Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

  • Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

    Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

    Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

  • Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

    Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

    Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

Het recept van dit heerlijke borrelbrood vond ik op internet uit "Pauline's keuken".
Ik vond dit zo'n leuk recept en nog gemakkelijk te maken ook dat ik het tijdens één van de kerstdagen als lunchhapje heb geserveerd bij een lekkere kop soep.
Heerljk.!!!!....vonden we het allemaal.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 afbak stokbrood (een beetje een dikke)
1 bakje groene pesto (kun je zelf maken of uit de koeling van de supermarkt)
1 flinke bol mozzarella
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 391,88 kcal
Koolhydraten 42,86 g
Eiwitten 16,15 g
Vetten 16,75 g
Benodigdheden
bakplaat met bakpapier
mes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Haal het brood uit de verpakking en snij het met een mes, voor 3/4 in.
Let erop dat je niet te ver snijdt, want dan breekt het af.
Verdeel met een lepel of een mesje, de verse pesto tussen de snedes van het stokbrood.
Snij de mozzarella in hele dunne plakken en verdeel dit wederom tussen de snedes.

Bak het brood in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.

Bron

Internet "uit Pauline's keuken".

Serveertip

Heerlijk bij de borrel, bij de lunch of bij een kopje soep.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten