Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella
- Italiaans, Borrelhapje
- 10-20 min.
Het recept van dit heerlijke borrelbrood vond ik op internet uit "Pauline's keuken".
Ik vond dit zo'n leuk recept en nog gemakkelijk te maken ook dat ik het tijdens één van de kerstdagen als lunchhapje heb geserveerd bij een lekkere kop soep.
Heerljk.!!!!....vonden we het allemaal.
Ingrediënten 4 recipe.people
1 afbak stokbrood (een beetje een dikke)1 bakje groene pesto (kun je zelf maken of uit de koeling van de supermarkt)
1 flinke bol mozzarella
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 391,88 kcal |
Koolhydraten | 42,86 g |
Eiwitten | 16,15 g |
Vetten | 16,75 g |
Benodigdheden
bakplaat met bakpapiermes
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Haal het brood uit de verpakking en snij het met een mes, voor 3/4 in.
Let erop dat je niet te ver snijdt, want dan breekt het af.
Verdeel met een lepel of een mesje, de verse pesto tussen de snedes van het stokbrood.
Snij de mozzarella in hele dunne plakken en verdeel dit wederom tussen de snedes.
Bak het brood in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.
Bron
Internet "uit Pauline's keuken".
Serveertip
Heerlijk bij de borrel, bij de lunch of bij een kopje soep.