1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Europese keuken
  5. Hemelse modder

Hemelse modder

Door: longtall22

  • Europees, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 21-12-2015

Ingrediënten 4 personen


125 gram pure chocolade
125 gram witte chocolade
2 eieren
5 dl slagroom
witte rum


Hemelse modder
Hemelse modder
Hemelse modder
Hemelse modder

Gekregen van een collega

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak twee composities, een witte variant een een bruine.

Chocolade smelten (niet te heet). Het liefst aux bain marie. Daarna de eieren en rum toevoegen, zodat de chocolade vloeibaar wordt.
De slagroom opkloppen en met de chocolade vermengen.

De witte compositie op de bruine gieten en licht doorspatelen, totdat er een gemarmerd geheel ontstaat.

Proportioneren en In de koelkast laten opstijven.

Bron

Gekregen van een collega



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van longtall22
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top