1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Saterdag-ontbytpan

Saterdag-ontbytpan

  • Afrikaans, Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-12-2015

Ingrediënten 4 personen


250 g sampioene
250 g spekrepies
olie
1 chorizo-worsie, in skywe gesny
paprika
2 tamaties, gehalveer of in skywe gesny
sout en peper
4 snye brood
4 eiers
roketblare



Saterdag-ontbytpan
Saterdag-ontbytpan

goeie môre, direk na die kombuis en gaan maak...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ryg die sampioene op houtsosatiestokkies en hou eenkant.
Braai die spekrepies in die olie in 'n groot pan op matige kole tot bros. Skep uit en hou warm.
Braai die sampioene in dieselfde pan bruin, skep uit en hou eenkant.
Braai die chorizoskywe tot net gaar, geur met die paprika, skep uit en hou eenkant.
Braai die tamaties effens bruin, geur met die sout en peper, skep uit en hou eenkant.
Braai die brood op die rooster.
Bak die eiers in die pan en skep die chorizo bo-op.
Rangskik nou al die gaar kos mooi in die pan, strooi die roketblare oor en sit dadelik voor

Bron

Huisgenoot



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suid-afrika


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suid-afrika
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top