Andijviestamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-12-2015
  • Andijviestamppot

    Andijviestamppot

    Andijviestamppot

Snel, vegetarisch en lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500gr aardappelen, 1 zak gesneden andijvie, 1 bouillonblokje, 1 volle e.l. grove mosterd, melk, 50 gr. boter, zout en peper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Aardappelen schillen en klein snijden.
Aardappelen in 20 min gaar koken, andijvie toevoegen en 5 min. zachtjes doorkoken. Boter toevoegen en alvast door elkaar stampen. Melk toevoegen, af en toe een beetje, totdat het de juiste dikte heeft. Bouillonblokje erboven verkruimelen, mosterd erbij en zout en peper. Goed doorroeren met een houten lepel.

Serveertip

Lekker met een gekookt eitje erbij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten