Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-12-2015
  • Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

  • Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

  • Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

  • Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

  • Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

    Fraai voorgerecht met o.a. Rosbief en Pesto

Heerlijk voorgerecht voor een mooi feestelijk begin !!

Rolletjes van rosbief gevuld met veldsla en een romige pesto mengsel die je serveerd met geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Mmmmmmmmmm, Zo lekker kan simpel zijn !!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 plakjes rosbief (ca.175 gram )
3 eetl groene pesto
125 gr creme fraiche
50 gr veldsla
Gemalen peper
75 gr geraspte Parmezaanse kaas
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
1 eetl olijfolie
Beetje gembersiroop ( optie )
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat. Proeven en indien je het iets zoeter wilt dan wat gembersiroop. Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pestomengsel. Leg een beetje veldsla er op en rol op. Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over. Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.

Bron

internet

Laatste reacties

pwiggers avatar
pwiggers 12-07-2020

Dag Ger, lang geleden dat ik iets van je gehoord hebt. Eindelijk een keer je rosbiefrolletjes gemaakt. Vergeten de rucola mee te rollen, maar er naast gelegd. Ik heb pesto,crème fraîche en een beetje mayonaise door elkaar geroerd voor de vulling. Iedereen vond het erg lekker. Dank je wel voor het recept. Foto bijgevoegd zoals je ziet. Groetjes, Petra Wiggers

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 01-05-2017

Leuk recept heb het in mijn kookboek gezet. Bedankt ... Margrit

caroca avatar
caroca 05-08-2016

Lekker, lekker! Gemaakt met rucola. Bedankt voor het recept! Groet, Caro

hobbeles avatar
hobbeles 20-12-2015

Heerlijk voorgerecht voor de kerstdagen !

Lammy1954 avatar
Lammy1954 14-12-2015

Leuk recept, zet ik in mijn kookboek. Groetjes Lammy

Delarosa avatar
Delarosa 12-12-2015

Lekker Ger, neem deze mee van je. Dank je wel en vriendelijke Smulgroetjes, Erwin

pwiggers avatar
pwiggers 11-12-2015

Leuk voorgerecht Gerrie. Dat staat nu in mijn kookboek. Groet, Petra

parel62 avatar
parel62 11-12-2015

Zo dat is een mooie voorgerecht voor de feestdagen ,deze ga ik zeker klaarmaken kleurrijk/licht en smakelijk .Bedankt voor het delen .Mooie foto's ook mag gezegd worden !

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten