Tikka Masla Visspiesen

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-12-2015
  • Tikka Masla Visspiesen

    Tikka Masla Visspiesen

    Tikka Masla Visspiesen

Vandaag zin in vis? Dit recept is zeker de moeite waard. Deze Aziatische spiesen zijn ongelooflijk lekker! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels Kumar's Tikka Masala
100 ml milde yoghurt
600 g witvis
2 rode uien
2 naan broden naturel
½ zakje verse koriander
olie om in te vetten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. In een kom de Tikka Masala door de yoghurt roeren.

2. Snijd de vis in blokjes en meng het door de Tikka Masala. In de koelkast minstens 1 uur laten marineren.
Uien pellen, topjes eraf snijden maar wortelaanzet aan onderkant laten zitten, zodat partjes niet uit elkaar vallen. Beide uien in 8 partjes snijden.

3. Neem de vis uit de marinade en rijg deze aan de spiezen.

4. Rooster de vis op barbecue in 6-8 min gaar. Aan zijkant van barbecue naanbrood 2-3 min per kant roosteren.

5. Serveer de visspies met de naanbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten