Tofucurry

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-12-2015
  • Tofucurry

    Tofucurry

    Tofucurry

Je keuken vult zich met waanzinnige geuren bij het bereiden van Kumar's Korma. 

Eet smakelijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g witte rijst
375 g tofu
1 Chinese kool
250 g champignons
3 el zonnebloemolie
1 pakje Kumar's Korma
1 blik kokosmelk
25 g koriander
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de tofu in blokjes. Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.

2. Voeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 min. mee.

3. Voeg de Korma en kokosmelk toe en verwarm 10 min. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer met rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten