1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Bami Goreng

Bami Goreng

Door: Go_Tan

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-12-2015

Ingrediënten 4 personen


250g Go-Tan Organic Egg Noodles
2 el Go-Tan Wokolie
1 Ui (blokjes)
300g Gesneden kipfilet of varkensvlees
1 Prei (schijfjes)
1 Winterwortel (schijfjes)
Go-Tan Boemboe Mie Goreng
2 Eieren, snufje zout


Bami Goreng
Bami Goreng

- Geef je Bami Goreng accent door verkruimelde kroepoek of knapperig gebakken uitjes over de rijst te strooien.

- Maak met Sambal of Ketjap het gerecht naar eigen smaak af, tijdens de bereiding of aan tafel.

- Houd je veel van gehakte knoflook? Bak het gerust mee in de wok.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de noedels volgens de bereiding op de verpakking en laat het in de pan afkoelen zonder deksel.
2. Olie verhitten en kleingesneden vlees rondom aanbraden (2-3 minuten).
3. Groenten toevoegen en meefruiten.
4. Voeg de Boemboe Mie Goreng toe, roerbak 3 minuten.
5. Voeg de noedels toe en op middelhoog vuur, onder voortdurend omscheppen, minstens 3 minuten.
6. Maak in een koekenpan van de eieren een eenvoudig roerei. Serveer dit over de Bami Goreng.



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top