Kruidig Gehaktomelet

  • Aziatisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2015
  • Kruidig Gehaktomelet

    Kruidig Gehaktomelet

    Kruidig Gehaktomelet

Waarom een saaie boterham eten als je ook een verrukkelijke omelet kan maken. Met Kumar's Sambal Goreng heb je binnen no-time een heerlijke lunch op tafel staan. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 eieren
4 el zonnebloemolie
1 ui (gesnipperd)
1 pakje Kumar's Sambal Goreng
500 g half-om-half gehakt
½ spitskool (in dunne reepjes)
1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verhit 1 el olie in een wok met antiaanbaklaag en fruit de ui 3 min. Voeg de Sambal Goreng toe en fruit nog 2 min. Zet het vuur hoog en roerbak het gehakt in 5 min. gaar. Bak de kool en bosui 3 min. mee.

2. Klop de rest van de eieren los met 2 el water en schenk over het gehakt-groentemengsel. Bak op middelhoog vuur in 8 min. tot een dikke omelet. Keer halverwege met behulp van een bord.

3. Serveer met rustiek brood en een salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten