Vuurpijlen gevuld met geitenkaas en walnoten

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-12-2015
  • Vuurpijlen gevuld met geitenkaas en walnoten

    Vuurpijlen gevuld met geitenkaas en walnoten

    Vuurpijlen gevuld met geitenkaas en walnoten

Van deze vuurpijlen krijg je geen genoeg.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
5 vellen filodeeg
50 gram boter (gesmolten)
200 gram zachte geitenkaas
0.5 bosje verse tijm (alleen de blaadjes)
50 gram walnoten (grof gehakt)
2 eetlepels honing
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakplaat met bakpapier
10 satéprikkers

Bereidingswijze

erwarm de oven voor op 200ºC.
Halveer de vellen filodeeg in de breedte en bestrijk ze met gesmolten boter.
Leg onder aan elk deegvel wat geitenkaas, tijm en walnoten en besprenkel met honing.
Vouw de zijkanten over de vulling en rol het deeg op. Leg de rolletjes op de bakplaat.
Bestrijk de bovenkant van de rolletjes nogmaals met gesmolten boter.
Bak de rolletjes in het midden van de oven in circa 20 minuten knapperig en goudbruin.
Steek een satéprikker in ieder rolletje en serveer de rolletjes in een hoog glas zodat ze rechtop blijven staan.

Bron

boodschappen

Laatste reacties

hermien_kg avatar
hermien_kg 04-12-2015

Leuk voor Oudejaarsavond. Groetjes, Hermien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten