Pita Tandoori

  • Grieks, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-11-2015
  • Pita Tandoori

    Pita Tandoori

    Pita Tandoori

Kumar's kipfilethaasjes in een pitabroodje: een verrukkelijke combinatie waar je geen genoeg van krijgt. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 g kipfilethaasjes
4-5 eetlepels olijfolie
1 zak Japanse groentemix
1 pakje Kumar's Tandoori
1 pak shoarmabroodjes (8 stuks)
100 ml volle yoghurt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Halveer de kiprepen en wrijf ze in met 2-3 eetlepels olijfolie, peper en zout.

2. Rooster de kip in een hete grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur in 8-10 minuten rondom bruin en gaar.

3. Roerbak de groentemix met de Tandoori in 4-5 minuten beetgaar. Laat de groenten iets afkoelen.

4. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster. Snijd ze direct open en vul de broodjes met de groenten en kip. Serveer de broodjes met yoghurt.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten