Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Argentijnse flanksteak

Argentijnse flanksteak

Door: Rosle

  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-11-2015

Ingrediënten 1 personen


1 Argentijnse flanksteak p.p.
1 citroen
Handje rucola
Balsamico crème
Parmezaanse kaas naar smaak


Verder heb je nodig


Grill(pan) of barbecue


Zo bereid je een heerlijke Argentijnse flanksteak met balsamico, rucola, Parmezaanse kaas en citroenrasp.
 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de grillpan tot deze goed heet is.
2. Grill de flanksteak aan beide kanten 3 à 4 minuten en laat deze 8 minuten rusten in aluminium folie.
3. Leg een handje rucola op een bord, snij het vlees in schuine stukken en leg deze op de rucola.
4. Rasp de schil van de citroen en strooi over de steak.
5. Schenk wat balsamico over het vlees en garneer met Parmezaanse kaas naar smaak.

Serveertip

Ook lekker van de barbecue!



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top