1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Feijoda uit de crockpot

Feijoda uit de crockpot

Door: bramenria

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 28-11-2015

Ingrediënten 4 personen


Olijfolie
200 gr.chorizo in blokjes.
100 gr. Gerookte spekblokjes.
300 rundvlees in blokjes,
300 gr. Hamlappen in blokjes.
2 uien gesnipperd,
4 tenen knoflook gesnipperd,
2 rode paprika's in blokjes,
4 laurierblaadjes,
2 rode pepers fijn gesneden ,
1 sinaasappel of 2 limoenen ( ik had limoenen)
600 gr. Zwarte bonen uit blik uitgelekt en afgespoeld.
1/2 liter rundvleesbouillon,
1 bosje koriander grof gehakt,
1 bosje bladselderij grof gehakt


Verder heb je nodig


Slowcooker,braadpan.

Feijoda uit de crockpot
Feijoda uit de crockpot

Heerlijke stoofpot,we hebben er van gesmuld.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Olie in de pan verhitten en al het vlees aanbraden,
Uien,knoflook en paprika erbij en plm2 min. mee bakken
Bouillon,rode peper,,laurierblaadjes , en sinaasappelsap of limoensap toevoegen.
Dan alles in de crockpot en op stand 1 plm .6 uur laten stoven.
Crockpot uit en dan de zwarte bonen en kruiden er bij en even warm laten worden.
Het kan natuurlijk ook in de Braadpan en dan plm.2 uur laten sudderen.

Serveertip

Lekker met rijst en een salade.

Bron

Boodschappen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bramenria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top