Feijoda uit de crockpot

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 28-11-2015
  • Feijoda uit de crockpot

    Feijoda uit de crockpot

    Feijoda uit de crockpot

Heerlijke stoofpot,we hebben er van gesmuld.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Olijfolie
200 gr.chorizo in blokjes.
100 gr. Gerookte spekblokjes.
300 rundvlees in blokjes,
300 gr. Hamlappen in blokjes.
2 uien gesnipperd,
4 tenen knoflook gesnipperd,
2 rode paprika's in blokjes,
4 laurierblaadjes,
2 rode pepers fijn gesneden ,
1 sinaasappel of 2 limoenen ( ik had limoenen)
600 gr. Zwarte bonen uit blik uitgelekt en afgespoeld.
1/2 liter rundvleesbouillon,
1 bosje koriander grof gehakt,
1 bosje bladselderij grof gehakt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Slowcooker,braadpan.

Bereidingswijze

Olie in de pan verhitten en al het vlees aanbraden,
Uien,knoflook en paprika erbij en plm2 min. mee bakken
Bouillon,rode peper,,laurierblaadjes , en sinaasappelsap of limoensap toevoegen.
Dan alles in de crockpot en op stand 1 plm .6 uur laten stoven.
Crockpot uit en dan de zwarte bonen en kruiden er bij en even warm laten worden.
Het kan natuurlijk ook in de braadpan en dan plm.2 uur laten sudderen.

Bron

Boodschappen.

Serveertip

Lekker met rijst en een salade.

Laatste reacties

pwiggers avatar
pwiggers 30-11-2015

Tovallig las ik dit recept vandaag in het blad Boodschappen. Dat wil ik een keer maken dacht ik. Nu hoef ik het recept niet meer te bewaren want ik neem dit van jou mee. Bedankt Ria. Groetjes, Petra

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten