=4 mini Meergranenbroodjes. = 150 gram gebraden
Rosbief. = 1 bakje Rucolacress. = 250 gram
Kikkererwten. (uit blik) = 40 gram Sesampasta(tahin)
=80 gram Mangovruchtvlees.(in blokjes)
=1 eetl.Olijfolie. = 1 teen Knoflook,geperst.
=Sap van een halve Citroen.
=Tabasco naar smaak.
=Kerriepoeder naar smaak.
KEUKENMACHINE:
.meteen in de juiste stemming.
Smullen van verse broodjes
1.Laat de kikkererwten uitlekken en bewaar het vocht.
Mix de kikkererwten met de sesampasta, de blokjes mango
olijfolie, knoflook,citroensap en tabasco in een
keukenmachine tot een grove puree.
2.Breng de puree op smaak met zout en eventueel een
beetje kerriepoeder. Verdun de humus indien nodig met
wat van het bewaarde vocht. van de kikkererwten.
3.Besmeer de onderste helft van de broodjes met de
mangohusmus. Drapeer er royaal de rosbief op, bestrooi
het met zout en peper en garneer de broodjes met ruco-
lacress
©