1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Varkenshaas
  6. Chilli Koriander spruiten met varkenshaas

Chilli Koriander spruiten met varkenshaas

Door: Go_Tan

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2015

Ingrediënten 2 personen


500g Varkenshaas (medaillons)
400g Spruiten
400g Witte rijst
1 Rode paprika (reepjes/blokjes)
1 Ui (blokjes)
80g Spekjes (blokjes/reepjes)
5 el Go-Tan Wokolie
Go-Tan Original Wok Thai Koriander


Chilli Koriander spruiten met varkenshaas
Chilli Koriander spruiten met varkenshaas

Heerlijk hoofdgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Rijst klaarmaken volgens bereidingswijze.
2. Maak de spruitjes schoon en blancheer deze in kokend water ca. 5 minuten.
3. Bak de varkenshaasjes in Go-Tan Wokolie op matig vuur in de koekenpan in ongeveer 10 minuten gaar.
4. Verhit een wok en voeg de spekjes toe zonder olie.
5. Voeg vervolgens de ui, paprika en spruitjes toe totdat deze beetgaar zijn.
6. Go-Tan Original Wok Thai Koriander toevoegen en nog een halve minuut verder wokken.



Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top