1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Nederlandse keuken
  5. Gerookte palingmousse

Gerookte palingmousse

Door: jhcv

  • Nederlands, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-11-2015

Ingrediënten 4 personen


* 100 gr gerookte paling, in kleine stukjes
* 2 eetlpls crème fraîche + extra voor garnering'
* klein handje groene kruiden (basilicum,peterselie, bieslook)
* beetje cayennepeper


Verder heb je nodig


Amuse lepels
Staafmixer

Gerookte palingmousse
Gerookte palingmousse

.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng de paling en de crème fraîche met de staafmixer door elkaar
2. Roer de fijngehakte kruiden erdoor
3. Verdeel de mousse over amuse lepels, schep er een beetje crème fraîche op en bestrooi met cayennepeper

Bron

Visgerechten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top