1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Europese keuken
  5. Pittig gepaneerde panga

Pittig gepaneerde panga

  • Europees, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-11-2015

Ingrediënten 1 personen


1 panga filet
Zoete chilli saus
2 lange plakken kroepoek ( had ik nog liggen van de Chinees )
Beetje bloem
1 ei geklopt


Verder heb je nodig


Grilpan

Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga
Pittig gepaneerde panga

Queens had ook nog panga voor me,
En daar gaan we iets raars mee doen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontdooi de filet 20 min. In koud water
Depp goed droog, laat 15 tot 20 min. Op temperatuur komen.
Smeer nu in met de chilli saus
Maal de kroepoek in de keukenmachine tot grof paneer.
Haal vervolgens de panga door de bloem, ei en dan de kroepoek, bak tot gaar en lekker krokant.

Serveertip

Beetje frisse knoflook , of soya saus erbij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top