1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met mossel-garnaal-zwaardvissaus. (pasta con salsa di pesce)

Pasta met mossel-garnaal-zwaardvissaus. (pasta con salsa di pesce)

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-11-2015

Ingrediënten 4 personen


400 gr Malfaldine (brede pasta, hier bij de Jumbo te koop);
een restje rode saus met bijvoorbeeld mosselen;
een restje gegrilde zwaardvis of andere vis;
een bakje garnalen staarten.


Pasta met mossel-garnaal-zwaardvissaus. (pasta con salsa di pesce)
Pasta met mossel-garnaal-zwaardvissaus.
(pasta con salsa di pesce)

Als ik restjes heb kijk ik altijd wat te combineren is.
Van gisteren had ik een restje soep van mosselen op zijn Catalaans (zie het recept gisteren geplaatst).  Van het weekend had ik nog een stuk gegrilde zwaardvis. Daar heb ik wat garnaal-staarten bijgekocht en daar een pastasaus van gemaakt. Met een breder pasta deed 't het heel goed!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm het restje saus. Voeg er de in stukjes gesneden zwaardvis en de garnalenstaarten aan toe.
Kook de pasta beetgaar. Giet af en voeg toe aan de vissaus.
Verdeel de pasta met saus over de borden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wimpeters


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wimpeters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top