1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)

Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)

Door: riawes

  • Amerikaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-11-2015

Ingrediënten 5 personen


10 jalapeño pepers
Pakje monchou (100 grams verpakking)
20 plakjes ontbijtspek
gesnipperde sjalot
wat geraspte kaas
paprika poeder
Mergues worstjes of ander gekruide worstjes


Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)
Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)
Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)
Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)
Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)
Gevulde Jalapeños (Buffelo turds voor op de BBQ of oven)

Een heerlijk pittig hapje genieten! uiteraard met een koel pilsje erbij

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de pepers en verwijder de zaadlijsten.
Meng de roomkaas met de sjalot en paprikapoeder naar smaak.
Vul de pepers met het kaasmengsel.
Verwijder het vel van de merguez en deel een worstje in drie
en leg zo;n deel dit op de gevulde pepers.
Wikkel er het ontbijtspek omheen
Steek eventueel vast met een prikker.
Gril ze indirect op de BBQ knapperig bruin en gaar.
Geniet er van vergezeld van een koud pilsje.

Bron

BBQ magazine



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top