1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Pangafilet met sajoer groenten

Pangafilet met sajoer groenten

Door: Go_Tan

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-11-2015

Ingrediënten 4 personen


4 Pangasiusfilets (600g)
150g Go-Tan Boemboe Sajoer Bloemkool
Optie: Go-Tan Kokosmelk
150g Taugé
200g Wortel
200g Sperziebonen
250g Go-Tan Miehoen
scheutje Go-Tan Sesamolie


Pangafilet met sajoer groenten
Pangafilet met sajoer groenten

Voeg 4 el kokosmelk toe om het gerecht romiger te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Smeer de filets in met Go-Tan Sesamolie, leg ze in een ovenschaal en bak dit 8 minuten in de oven op 140°C.
2. Snijdt de wortel in plakjes of reepjes en blancheer deze samen met de sperziebonen 3 minuten, spoel de groenten daarna direct in koud water zodat het garen stopt.
3. Go-Tan Miehoen klaarmaken volgens bereidingswijze.
4. Voeg Boemboe Sajoer Bloemkool in de wok en verwarm de saus.
5. Voeg de groenten toe en verwarm dit ca. 3 minuten.
6. Serveer de miehoen samen met de groenten en vis.



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top