pulled duck

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2015
  • pulled duck

    Pulled duck

    Pulled duck

naar aanleinding van een demo in de winkel , met idd confit de canard, dacht ik wat is dit lekker.
zoveel smaak , sappig , dat kunnen we ook anders gebruiken.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
blik confit de canard
4 Italiaanse of keizerbollen
200 gram ijskoude boter in blokjes
100 ml rode wijn
1 tl thijm gedroogt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven
schuimspaan
kwast
staafmixer

Bereidingswijze

snijdt een mooi kapje van de bollen . hol de bol uit ( gebruik de inhoudt desnoods als paneer , drogen , stampen klaar )
verwarm de eend volgens verpakking.
trek het vlees eraf kan met een vork maar met je handen is handiger, vul de bollen .
besmeer met de kwast nu het deksel en bol met het braad vet , bak af op 180 graden, 6/8 minuten.
zet vuur hoog , voeg wijn en tijm toe aan het vet , kook in tot de helft, haal van het vuur laat 10 minuten staan , voeg de boter toe roer met de staafmixer tot dikke saus, verwarm maar laat absoluut niet meer koken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten