pulled duck
- Europees, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
- Geplaatst op 05-11-2015
naar aanleinding van een demo in de winkel , met idd confit de canard, dacht ik wat is dit lekker.
zoveel smaak , sappig , dat kunnen we ook anders gebruiken.
Ingrediënten 4 personen
blik confit de canard4 Italiaanse of keizerbollen
200 gram ijskoude boter in blokjes
100 ml rode wijn
1 tl thijm gedroogt
Benodigdheden
ovenschuimspaan
kwast
staafmixer
Bereidingswijze
snijdt een mooi kapje van de bollen . hol de bol uit ( gebruik de inhoudt desnoods als paneer , drogen , stampen klaar )
verwarm de eend volgens verpakking.
trek het vlees eraf kan met een vork maar met je handen is handiger, vul de bollen .
besmeer met de kwast nu het deksel en bol met het braad vet , bak af op 180 graden, 6/8 minuten.
zet vuur hoog , voeg wijn en tijm toe aan het vet , kook in tot de helft, haal van het vuur laat 10 minuten staan , voeg de boter toe roer met de staafmixer tot dikke saus, verwarm maar laat absoluut niet meer koken
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties