Ketjap tilapia

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-11-2015
  • Ketjap tilapia

    Ketjap tilapia

    Ketjap tilapia

Kan ook met noodles gegeten worden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Vis
4 Tilapiafilets (of een andere stevige visfilet)
3 el Go-Tan Dikke Ketjap rode peper
2 el Zonnebloemolie
2 Lente-uitjes
1 Rode peper (optioneel)

Spinazie
2 el Zonnebloemolie
1 Zak spinazie
2 tl Go-Tan Gehakte Knoflook
½ Citroen

400g Witte rijst
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Rijst klaarmaken volgens bereidingswijze.
2. Smeer de filets in met zonnebloemolie en Dikke Ketjap, leg ze in een ovenschaal en bak dit 8 minuten in de oven op 140°C.
3. Verhit 2 el zonnebloemolie in de wok en fruit de knoflook.
4. Voeg daarna de spinazie toe en wok deze 1 minuut en blus af met het sap van een halve citroen.
5. Garneer de filet met lente ui en (optioneel) rode peper en serveren met rijst en spinazie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten