1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese

Door: elluko

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-10-2015

Ingrediënten 2 personen


20 gr. boter
1 el. olijfolie
2 uien
250 gr. prei in ringetjes
1 flinke theelepel tijm
1 laurierblaadje
1/2 blikje corned beef
2 pakken gezeefde tomaten
500 gr. half om half gehakt



Een heerlijke spaghetti heel makkelijk te maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de boter en de olie in een grote braadpan. Fruit hierin de uien, prei, tijm en laurier tot deze glazig en lichtbruin zien. Roer de corned beef door het mengsel en bak deze mee tot hij begint te kleuren. Schenk de gezeefde tomaten in de pan, roer de saus om en breng hem zachtjes aan de kook. Verkuimel het rauwe gehakt in de saus en breng hem opnieuw aan de kook. Laat de saus 30 minuten zachtjes doorkoken en breng hem op smaak met ruim zout en versgemalen peper. Serveer de saus met spaghetti en geraspte kaas.

Bron

Http://gezinoverdekook.nl/de-corned-dief/



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elluko
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top