1. Home
  2. Recepten
  3. Biologische keuken
  4. Turks brood met omelet

Turks brood met omelet

Door: MariodC

  • Biologisch, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-10-2015

Ingrediënten 2 personen


Tomaat (in schijfjes), Paprika (beetje in kleine stukjes) , Ui (beetje fijn gesnipperd), Lente uitje , knoflookteen (fijn gesneden of geperst), peper, zout, desgewenst diverse verse tuinkruiden. Kaas, geraspte kaas, olijfolie



Gewoon omdat het lekker is

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit wat olie in een koekenpan. Fruit de uien, paprika en knoflook en bak ook de tomaten even goed mee met wat peper en zout.
Strooi wat geraspte kaas over de tomaten tijdens het bakken en laat het smelten.
Haal alles uit de pan, en roer drie tot 4 eieren, doe die met wat boter in de pan en leg hier de gebakken tomaat in samen met de uiensnippers en paprika en knoflook. Voeg de gewenste kruiden toe en ook de kleingesneden lenteui. Vervolgens een paar plakjes kaas erover en laat dit rustig garen eventueel met deksel op de pan.
Snij het Turkse brood over de volle lengte open, besmeer evt met boter, of maak een lekker mayo sausje met kruiden. leg hier uiteindelijk de omelet op en smullen maar.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MariodC
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top