1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zwitserse keuken
  5. Zwitserse Gebakken Kipfilet

Zwitserse Gebakken Kipfilet

Door: deonart

  • Zwitsers, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-10-2015

Ingrediënten 6 personen


4-6 kipfilet
3/4 kop geraspte Parmezaanse kaas
1/2 theelepel zout
peper
1 t knoflookpoeder
8 plakjes Zwitserse kaas (of Mozzarella)
1/2 kop mayonaise
1/2 kop zure room


Zwitserse Gebakken Kipfilet
Zwitserse Gebakken Kipfilet

1 2 3 en klaar is Kees.... super hap....

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200*C
2. Leg kipfilets in ovenschaal
3. Plaats gesneden kaas op kipfilets
4. In een kom meng je de mayonaise, zure room,1/2 kop Parmezaanse kaas,zout, peper en knoflookpoeder.
5. Verdeel mengsel over de kip en verdeel de rest van de Parmezaanse kaas erover
6. Bakt 1 uur.

Bron

My Fridge



Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top