T-Bone steak met groene kruiden

  • Afrikaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-10-2015
  • T-Bone steak met groene kruiden

    T-Bone steak met groene kruiden

    T-Bone steak met groene kruiden

Mega lekker en super mals verwennerij. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 T-Bone steaks van 300 g elk

20 g boter
1 e olijfolie
zout
peper
2 e brandy
1 t mosterd
1+1/2 e Worcestersaus
1 e groene kruiden fijn (knoflook bieslook,peterselie,klein beetje tijm}
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Doen peper over T-Bones en bak biefstuk in hete boter en olie, naar keuzen gaar en mooi krokant bruin van kleur.
2. Doen nu zout over biefstuk en laat biefstuk rusten op bord (onder folie of in een matig oven.
3. Doen brandy in bakpan en flambeer.
4. Voeg mosterd en Worcestersaus in pan en schraap aanbaksel los
5. Maak sausje door wat water toe te voegen en doen kruiden erbij.
6. Laat opwarmen totdat een bindend saus ontstaat, nog even wat zout en peper door de saus.
7. Doen saus over steaks.

Bron

Smaakontwikkelaar

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 11-10-2015

Ik heb dit bewaard Deon, dank je wel voor het delen van dit recept. Groetjes, Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten