1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Haricot verts met champignons salade

Haricot verts met champignons salade

Door: deonart

  • Afrikaans, Salade
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-10-2015

Ingrediënten 4 personen


700 g Haricot verts
500 g witte champignons, in plakjes
250 ml olijfolie
sap van 1 citroen
3 teentjes knoflook, fijn
20 ml Dijon-mosterd
zout
zwarte peper
100 g Parmezaanse kaas. fijn geraspt


Haricot verts met champignons salade
Haricot verts met champignons salade


Deze salade moet vooraf tenminste 2 uur marineren voor serveren.
Een palet van smaken die verder gaan dan alleen maar weer een bonen salade.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Blancheer Haricot verts tot beetgaar en laat uitlekken.
2. In een mengkom meng je de olijfolie, Haricot verts, champignons, citroensap, knoflook, mosterd, zout, peper en Parmezaanse kaas door elkaar en laat 1-2 uren marineren.

Bron

Kos



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top