pittig krokante kip met Sugar snaps

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-10-2015
  • pittig krokante kip met Sugar snaps

    Pittig krokante kip met Sugar snaps

    Pittig krokante kip met Sugar snaps

  • pittig krokante kip met Sugar snaps

    Pittig krokante kip met Sugar snaps

    Pittig krokante kip met Sugar snaps

  • pittig krokante kip met Sugar snaps

    Pittig krokante kip met Sugar snaps

    Pittig krokante kip met Sugar snaps

lekker snel.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 gram kippendij
200 gramsugar snaps
100 gram tauge
2 bosuitjes in dunne ringetjes
3 eiwiten
bord bloem
bord panko
zakje hoisin roerbaksaus
1el zoete soya
2 tl chinees 5 kruidenpoeder
olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
diepe koeken pan
wok

Bereidingswijze

blancheer de sugarsnaps houdt apart
meng het kruiden poeder met het eiwit en klop schuimig
snijdt mooie blokjes van de kippen dijen , paneer met de bloem ei en panko
schudt even in een bak met keukenpapier om het overtollige paneer eraf te halen.
bak in weinig olie krokant, en gaar .
doe 2 el. olie in de wok, voeg sugarsnaps , woksaus en de soya toe , bak kort, voeg kip toe , schudt veel , voeg tauge toe bak max 1 miuut, serveer met de bosui ongebakken bovenop.

Serveertip

serveer met mihoen of rijst, apart met het vlees.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

hans3333 avatar
hans3333 15-10-2015

" snijdt mooie blokjes van de kippen dijen , paneer met de bloem ei en panko " stondt er toch echt

hans3333 avatar
hans3333 15-10-2015

Panelen, bloem, ei, panko

Culpa avatar
Culpa 14-10-2015

Ik begrijp niet wat ik met deze zin moet doen? "meng het kruiden poeder met het eiwit en klop schuimig". Er staat verder nergens wat ik met het kruidenpoeder en eiwit moet doen. Kan je mij dat vertellen Hans? :) Dank je wel

hans3333 avatar
hans3333 14-10-2015

Zijn meestal potjes , gewoon om in de supermarkt

elles1970 avatar
elles1970 14-10-2015

Zakje hoisin roerbaksaus, waar haal je die?

hans3333 avatar
hans3333 11-10-2015

dank hoor het graag van je , grt. hans

Witje03 avatar
Witje03 11-10-2015

Ziet er heerlijk uit Hans, ga van de week zeker proberen! Gr. As

hans3333 avatar
hans3333 11-10-2015

idd, je kan natuurlijk spelen met het aantal tl, kruiden,als je van extra pittig houdt of juist minder of niks, extra krokant? gewoon dubbel paneren.

poebeerr avatar
poebeerr 11-10-2015

Zonder de groente kun je er een heerlijk borrelhapje van maken.

hans3333 avatar
hans3333 09-10-2015

Komt goed, als je een mooi schaaltje ziet , of een kaasplankje, gebruik die voor je foto's, stuk wit of wat voor kleur dan ook ( proef ) behang , Gratis, is altijd handig , anders photoshoppen :)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten