
4 bagels
12 plakken gerookte zalm
12 bolletjes zachte geitenkaas
Frisée (of andere stevige slasoort zoals rucola)
Alfalfa
Mosterd-dillesaus
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel grove mosterd
4 eetlepels witte wijn
1 eetlepel honing
1/2 bosje dille, gehakt
Gezond & lekker
Mosterd-dillesaus
Meng alle ingrediënten met een garde in een mengkom. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Bak de bagels af in de oven, 4 à 5 minuten op 200 graden, bevroren 6 à 7 minuten.
Rol in de tussentijd de bolletjes van 40 gr geitenkaas in de plakjes zalm. Bak deze rolletjes vervolgens in de oven op 180 graden gedurende 10 minuten totdat de geitenkaas smelt en de zalm gegaard is.
Snijd de bagel open en beleg deze met de frisée (of andere slasoort).
Leg het zalmpakketje erop, druppel de saus overheen en garneer af met alfalfa.
Leg het bovenste kapje erbovenop.