1. Home
  2. Recepten
  3. Vis keuken
  4. Zalm
  5. Bagel gerookte zalm en geitenkaas met mosterd-honingdressing

Bagel gerookte zalm en geitenkaas met mosterd-honingdressing

  • Vis, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-10-2015

Ingrediënten 4 personen


4 bagels
12 plakken gerookte zalm
12 bolletjes zachte geitenkaas
Frisée (of andere stevige slasoort zoals rucola)
Alfalfa

Mosterd-dillesaus
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel grove mosterd
4 eetlepels witte wijn
1 eetlepel honing
1/2 bosje dille, gehakt



Bagel gerookte zalm en geitenkaas met mosterd-honingdressing
Bagel gerookte zalm en geitenkaas met mosterd-honingdressing

Gezond & lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mosterd-dillesaus
Meng alle ingrediënten met een garde in een mengkom. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Bak de bagels af in de oven, 4 à 5 minuten op 200 graden, bevroren 6 à 7 minuten.
Rol in de tussentijd de bolletjes van 40 gr geitenkaas in de plakjes zalm. Bak deze rolletjes vervolgens in de oven op 180 graden gedurende 10 minuten totdat de geitenkaas smelt en de zalm gegaard is.
Snijd de bagel open en beleg deze met de frisée (of andere slasoort).
Leg het zalmpakketje erop, druppel de saus overheen en garneer af met alfalfa.
Leg het bovenste kapje erbovenop.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top