1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm
  6. Quiche met gerookte zalm

Quiche met gerookte zalm

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-09-2015

Ingrediënten 4 personen


Olitalia olijfolie
1 pak hartige taartdeeg, diepvries
200 gram Vismarina gerookte zalm
1 bosje dille
2 bosuitjes
1 grote broccoli
6 EMTÉ eieren, maat L
400 ml Melkan kookroom
Peper


Verder heb je nodig


Springvorm/quichevorm


Quiche met gerookte zalm
Quiche met gerookte zalm

Lekker en makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180° C.
Vet een bakvorm in met olie en bekleed met hartig deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Scheur de zalm in stukjes. Pluk en snijd de dille fijn.
Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
Klop de eieren los en meng met de room. Roer de zalm, dille, bosuitjes en broccoli erdoor en breng op smaak met peper.
Schenk alles in de springvorm/quichevorm. Bak de quiche in de oven in ongeveer 45 minuten gaar.
Laat de quiche even rusten voordat je deze aansnijdt.

Serveertip

Lekker met een salade

Bron

Emté



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van victorv


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van victorv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top