1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta carbonara

Pasta carbonara

Door: Yajason

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-09-2015

Ingrediënten 4 personen


- 350 gram pasta
- 3 grote eieren
- 80 gram geraspte kaas (parmezaanse)
- Peper
- 250 gram gerookte spekjes
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 teentje knoflook (gesnipperd)
- Zout
- Peterselie


Verder heb je nodig


- Hapjespan

Pasta carbonara
Pasta carbonara

Origineel recept voor pasta carbonara!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Kook de pasta al dente
- Meng de eieren met het merendeel van de geraspte kaas en peper naar smaak
- Bak de spekjes
- Voeg de ui en knoflook hieraan toe, en bak dit even mee
- Haal de pasta uit het water en voeg het toe aan de spekjes
- Haal de pan van het vuur
- Voeg nu het eimengsel toe en meng het goed door elkaar
- Eventueel op smaak brengen met zout
- Serveren met de rest van de geraspte kaas en peterselie



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Yajason
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top