1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta carbonara

Pasta carbonara

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-09-2015

Ingrediënten 4 personen


- 350 gram pasta
- 3 grote eieren
- 80 gram geraspte kaas (parmezaanse)
- Peper
- 250 gram gerookte spekjes
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 teentje knoflook (gesnipperd)
- Zout
- Peterselie


Verder heb je nodig


- Hapjespan


Pasta carbonara
Pasta carbonara

Origineel recept voor pasta carbonara!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Kook de pasta al dente
- Meng de eieren met het merendeel van de geraspte kaas en peper naar smaak
- Bak de spekjes
- Voeg de ui en knoflook hieraan toe, en bak dit even mee
- Haal de pasta uit het water en voeg het toe aan de spekjes
- Haal de pan van het vuur
- Voeg nu het eimengsel toe en meng het goed door elkaar
- Eventueel op smaak brengen met zout
- Serveren met de rest van de geraspte kaas en peterselie



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Yajason


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Yajason
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top