Broccolitaart (koolhydraatarm)

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Broccolitaart (koolhydraatarm)

    Broccolitaart (koolhydraatarm)

    Broccolitaart (koolhydraatarm)

  • Broccolitaart (koolhydraatarm)

    Broccolitaart (koolhydraatarm)

    Broccolitaart (koolhydraatarm)

Heerlijk recept wat ik elke maand wel een keer maak!

Deel dit recept

Ingrediënten 3 recipe.people
- Kook room
- Spekjes
- 1 Grote Broccoli
- 3 Eieren
- Gorgonzola
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 520,25 kcal
Koolhydraten 4,97 g
Eiwitten 23,41 g
Vetten 44,62 g
Benodigdheden
- Garde
- Mengkom
- Ovenschaal
- Oven

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180/190 graden

Kook de broccoli circa 5 minuten en bak de spekjes gaar
mix de 3 eieren en de room (250) ml. in een kom en gooi er voldoende zout en peper door.
vet de ovenschaal in en verdeel de broccoli en spekjes door de schaal. Giet het room ei mengsel over de broccoli en spekjes heen. Verdeel de gorgonzola in stukjes over de gehele schotel.

zet vervolgens het gerecht ongeveer 45 min. in de oven.

Serveertip

je kan er ook nog trostomaatjes en pijnboompitten doorheen doen!

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

willianne1995 avatar

Doorsturen

Home Recepten