Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Open Sandwich met gegratineerde geitenkaas en bosbessencompote

Open Sandwich met gegratineerde geitenkaas en bosbessencompote

Door: brood

  • Wereld
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-09-2015

Ingrediënten 4 personen


4 dikke plakken geitenkaas
Rucola
1 dikke snee boerenbrood
2 eetlepels bosbessenjam
2 theelepels amandelschaafsel



Smullen!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Beleg de snee boerenbrood met twee mooie plakken geitenkaas en gratineer deze in de oven op 180 graden gedurende maximaal 8 minuten.
Leg het geitenkaas broodje op een bord en garneer met de bosbessenjam, de gebruineerde amandelen en de rucola.
Besprenkel het broodje met goede olijfolie!



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top