Souvlaki

  • Grieks, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-09-2015
  • Souvlaki

    Souvlaki

    Souvlaki

Lekkere zelfgemaakte Souvlaki. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 800 gr varkenshaas;
- 1 dl olijfolie;
- 2 teentjes knoflook;
- 3 eetlepels ciroensap;
- 2 theelepels oregano;
- peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Knoflookpers, spiesen.

Bereidingswijze

Snijd de varkenshaas in blokjes, meng de ingrediënten met varkenshaas en laat de varkenshaas minimaal 4 uur rusten in de koelkast (Bij voorkeur de hele nacht).

Rijg de blokjes aan spiesen en grill het vlees gaar.

Serveertip

De souvlaki smaakt het beste van de BBQ

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Cecileg avatar
Cecileg 24-09-2015

Ja zoals je het nu schrijft klinkt het helemaal logisch. Daarom zijn mijn marinades nooit zo ingedrongen ook al had ik het een hele dag laten staan. Bedankt voor deze tip! Lieve groet Cecile

lieredomdrij avatar
lieredomdrij 24-09-2015

recept helemaal goed, maar nog kleine tip: olie pas op het laatst toevoegen, want olie in marinade belemmert het opnemen van de marinade in het vlees (olie maakt beschermend laagje en dat wil e dan even niet), groet, Roger

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten