1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Europese keuken
  5. ijsberg amuse of voorgerecht

ijsberg amuse of voorgerecht

Door: hans3333

  • Europees, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-09-2015

Ingrediënten 4 personen


K & k sellerie salade
krop ijsbergsla

2 eetlepels mayo
1 eetlepel soya , zoet
1 tl mosterd
paar druppels worchester saus

200 gram garnalen
200 gram fijn gesneden gerookte kipfillet


ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht
ijsberg amuse of voorgerecht

Klein fris hapje , goed als amuse of voorgerecht  bij bijvoorbeeld lam, zware rollades  etc.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de ijsberg sla totdat je 4 mooie bladen over houdt , hard.
smeer de kom in met een bolle kant van een lepel , met sellerie , schep een ruime eetlepel gerookte en gesnipperde kipfilet erop .
vervolgens een tl sellerie salade , garnalen , en afmaken met een halfe el, saus .



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top