Oerbrood met warme brie en abrikozen

  • Wereld, Brood
  • 0-10 min.
  • Oerbrood met warme brie en abrikozen

    Oerbrood met warme brie en abrikozen

    Oerbrood met warme brie en abrikozen

Lekkere lunch met warme brie.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
4 sneetjes oerbrood
300 gr brie
80 gr gedroogde abrikozen, geweld
40 gr abrikozenjam
4 theelepels geschaafde amandelen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Week de gedroogde abrikozen in een klein beetje water.
Kook ze dan langzaam beetgaar en vermeng ze met de abrikozenjam.
Laat het geheel afkoelen en bewaar in een afgesloten bak of pot.

Bak het oerbrood in 3 à 4 minuten af in de oven op 180 graden.
Rooster ondertussen het amandelschaafsel in een hete droge pan.

Snijd de oerbrood in plakken en beleg met de gesneden brie.
Doe daarop de abrikozenjam en garneer af met amandelschaafsel.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

brood avatar

Doorsturen

Home Recepten