Veganistische bonenburgers

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-08-2015
  • Veganistische bonenburgers

    Veganistische bonenburgers

    Veganistische bonenburgers

Lekkere vegatarische burgers.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
250gr kidneybonen
130gr mais
3 tenen knoflook
1 middelgrote ui
15gr mosterd
20gr worcestersaus
40gr ketjup
5gr surinaamse sambal
15gr sesamzaad
Havermout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de bonen en de mais goed uitlekken.
Pureer ze daarna en doe ze in een kom.
Doe de gesneden groeten en alle saus etc. erbij.
Doe er dan havermout bij totdat het een mooie stevige burger is (wel plakkerig deeg)
Bak ze daarna in de pan elke kant 3-4 minuten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten