Heerlijk zomers stamppotje met spinazie, andijvie en zalm

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-08-2015

Heerlijk licht stamppotje wat echt heel lekker smaakt bij de zomerse temperaturen van nu!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 gr aardappelen, geschild en in stukken
1/2 doosje tuinerwtjes (diepvries)
1 zak spinazie (300 gr)
1 zak andijvie (300 gr)
200 gr gerookte zalm snippers
200 gr hüttenkäse
bosje bieslook, fijngesneden
(versgemalen) p&z
(versgemalen) nootmuskaat
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Aardappelschilmesje
snijplank
scherp mes
kookpan
wok
stamper

Bereidingswijze

Kook de aardappels in royaal water of (groente-)bouillon in ca 20 minuten gaar, voeg 5 minuten voor tijd de tuinerwtjes toe. Giet af, bewaar evt iets van het kookvocht.
Roerbak de spinazie, eventueel wat kleiner gesneden, in de wok zonder olie tot ze wat geslonken is.
Voeg de zalm, spinazie en andijvie toe aan de aardappels en stamp dit grof.
Meng er de hüttenkäse en bieslook door, breng nog wat op smaak als dat nodig is en dan direkt serveren, lekker hoor, eet smakelijk!!!

Bron

Internet

Serveertip

Voor degene met grote honger nog een gegrild stukje zalm erbij...

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten