Pizzavlecht

  • Wereld, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-08-2015
  • Pizzavlecht

    Pizzavlecht

    Pizzavlecht

Dze pizzavlecht ziet er moeilijk uit, maar is eigenlijk heel erg simpel om te maken! Lekker gevuld met zongedroogde tomaatjes en buffelmozzarella.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g
1 el Ricotta
1-2 el basilicumpesto
1 bol buffelmozzarella
1 potje gedroogde tomaten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190° C. boven-/ onderwarmte.
Het deeg direct uit de koelkast afrollen en verwerken.
Vermeng de pesto met de ricotta. Snijd de mozzarella en de gedroogde tomaten in reepjes.
Snijd het deeg in de lengte in drie gelijke stroken.
Beleg 1 van de stroken met de pesto/ ricotta, 1 met mozzarella en 1 met gedroogde tomaten en rol de stroken in de lengte op.
Maak van de gevulde deegstroken een grote vlecht en bestuif de vlecht met bloem.
Bak de vlecht in ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin.

Serveertip

De gevulde vlecht is heerlijk bij soep, salade of barbecue!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten