Nagerecht met rabarber

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-08-2015
  • Nagerecht met rabarber

    Nagerecht met rabarber

    Nagerecht met rabarber

Eenvoudig maar lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- enkele rabarberstengels
- suiker
- vanillepudding en melk
- 1 eiwit
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenrobot of mixer (om eiwit te kloppen)
microgolfoven
4 glazen bekers

Bereidingswijze

Maak de rabarberstengels schoon,snijd ze in stukken en zet enkele minuten in de microgolfoven om te garen.
Voegt wat suiker toe.
Maak intussen vanillepudding.
Klop het eiwit stevig op met een beetje suiker.
Neem 4 glazen bekers en vul de glazen met een laagje rabarbermoes,met daarop een laagje vanillepuddingen als afwerking een laagje eiwit.

Bron

Kookgeheimen uit "de Bond"

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten