Oerbrood Caprese met mozzarella en cherrytomaat

  • Wereld, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Oerbrood Caprese met mozzarella en cherrytomaat

    Oerbrood Caprese met mozzarella en cherrytomaat

    Oerbrood Caprese met mozzarella en cherrytomaat

Een heerlijke lunch met lekker brood en een caprese salade.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 snee wit oerbrood
20 rode cherrytomaatjes, gehalveerd
20 gele cherrytomaatjes, gehalveerd
20 minibolletjes mozzarella
4 blaadjes basilicum
2 teentjes knoflook, zeer fijn gesneden
Goede extra virgin olijfolie
Eventueel: bosui of rucola voor de garnering
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smeer twee sneden oerbrood in met knoflookolie.
Deze olie maak je door 1 teentje gehakte knoflook te mengen met 1 dl goede olijfolie
Rooster het brood goudbruin.
Meng de gehalveerde tomaatjes met de basilicum, mozzarella, knoflook en de olijfolie.
Garneer het broodje naar wens met bosui of rucola.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

brood avatar

Doorsturen

Home Recepten