Pasta met paprika-chorizosaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Pasta met paprika-chorizosaus

    Pasta met paprika-chorizosaus

    Pasta met paprika-chorizosaus

Dit recept heb ik zelf bedacht. Ik had nog een puntpaprika, een stuk chorizo en een stuk parmezaanse kaas. Ook een geopend pakje gezeefde tomaten. De koelkast "leeg koken" was nog nooit zo lekker ;P

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 blonde ui, 1 rode ui, 2 teentjes knoflook, 1 punt paprika, 1oranje (of gele) paprika, chorizo, parmezaanse kaas, bouillionpoeder, Italiaanse kruiden, zwarte peper, gezeefde tomaten, spaghetti
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 620,25 kcal
Koolhydraten 87,37 g
Eiwitten 27,77 g
Vetten 16,15 g
Benodigdheden
Snijplank, groentemes, knoflookpers, wok, kookpan

Bereidingswijze

Snij de groenten klein, pers de knoflook en snij de chorizo in plakjes. Bak de ui kort aan en voeg de knoflook toe. Doe naar smaak wat bouillionpoeder erbij (ik doe meestal 1,5 tl) en voeg dan de paprika toe. Dit even laten bakken tot de paprika zacht begint te worden, dan kan het pakje gezeefde tomaten erbij en naar smaak de zwarte peper. Dan de chorizo toevoegen, dit hoeft alleen mee te warmen. De saus is klaar. Kook ondertussen de spaghetti.

Serveertip

Beste ook met geraspte parmezaanse kaas, dit maakt het gerecht echt af!!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ramon9 avatar
ramon9

Doorsturen

Home Recepten