Aziatische Runderstoof
- Aziatisch, Bijgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op 30-07-2015
Ideaal voor bij een Aziatische rijsttafel.
Ingrediënten 4 personen
500 g runderstoofvlees, in blokjes250 ml rode wijn
100 ml lichte sojasaus
1 t donker sojasaus
50 ml oestersaus
2 e vissaus
50 ml balsamicoazijn
1 e bruine suiker
1 t vijfkruidenpoeder
Bereidingswijze
1. Bak het rundvlees aan in een braadpan met wat olie en boter en doen in stoofpan.
2. Blus braadvet af met de rode wijn, 2 soorten sojasaus, oestersaus, vissaus, balsamico, bruine suiker en het vijfkruidenpoeder en voeg bij het vlees.
3. Leg het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 2 uur langzaam gaar worden en tot een dikke saus ontstaan.
Bron
kikkoman idee
Laatste reacties
ik ga het recept van je heel gauw maken ik schrijf je hoe wij het vonden
Neem dit lekkere vleesrecept van je mee Deon. Grt.Petra
Heerlijk! heb dit recept gister gemaakt!